search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα γυναίκα που υιοθετούσε και «εξαφάνιζε» κουτάβια

23.05.2013 17:47
Στον εισαγγελέα γυναίκα που υιοθετούσε και «εξαφάνιζε» κουτάβια - Media

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής μία γυναίκα που με πλαστή ταυτότητα υιοθετούσε και «εξαφάνιζε» κουτάβια από διαφορετικά φιλοζωικά σωματεία ανά την Ελλάδα.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής μία γυναίκα που με πλαστή ταυτότητα υιοθετούσε και «εξαφάνιζε» κουτάβια από διαφορετικά φιλοζωικά σωματεία ανά την Ελλάδα.
 
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η γυναίκα εμπλέκεται τουλάχιστον σε δύο υποθέσεις εξαφάνισης κουταβιών από τη Σαλαμίνα, ενώ σήμερα προσπάθησε ανεπιτυχώς να υιοθετήσει και τρίτο κουτάβι από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου «Η Αγκαλιά».
 
Σήμερα συνελήφθη επ’ αυτόφωρο από αστυνομικούς με πολιτικά του Α’ τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου κατά τη διάρκεια μιας «στημένης» από την Αστυνομία υιοθεσίας.
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις  για το που βρίσκονται τα σκυλιά που είχε υιοθετήσει, η ίδια ισχυρίστηκε ότι το ένα κουτάβι πέθανε από θερμοπληξία επειδή το είχε αφήσει στο αυτοκίνητο ενώ για το δεύτερο δήλωσε ότι το άφησε κάπου, χωρίς όμως να διευκρινίσει περαιτέρω το ακριβές μέρος.

Η αναζήτηση της γυναίκας ξεκίνησε όταν ο Φιλοζωικός Σύλλογος της Σαλαμίνας αντιλήφθηκε ότι τα στοιχεία που είχε δώσει για την υιοθέτηση των δύο κουταβιών ήταν στο σύνολό τους ψευδή.

Το πρωί της Παρασκευής με βάση τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της αλλά και εις βάρος του συζύγου της οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τις κατηγορίες της κακοποίησης, θανάτωσης, εγκατάλειψης και εμπορίας ζώων καθώς και για πλαστογραφία σε ταυτότητες.

Από την αστυνομία ερευνάται η τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες υποθέσεις.

Πληροφορίες από zoosos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:39