search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Νέα πρόκληση του Focus

03.05.2010 09:37
Νέα πρόκληση του Focus - Media

Μετά το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της, το γερμανικό περιοδικό επανέρχεται με ένα νέο προκλητικό εξώφυλλο το οποίο απεικονίζει την Αφροδίτη της Μήλου να ζητιανεύει …Το περιοδικό, θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, με τίτλο « Η Ελλάδα και τα χρήματά μας» και το κύριο άρθρο του θα παρουσιάζει τις δραματικές συνέπειες της ελληνικής κρίσης για το ευρώ και… τους Γερμανούς φορολογούμενους.

Μετά το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της, το γερμανικό περιοδικό επανέρχεται με ένα νέο προκλητικό εξώφυλλο το οποίο αυτή τη φορά την δείχνει να ζητιανεύει …

Το περιοδικό, θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, με τίτλο « Η Ελλάδα και τα χρήματά μας» και το κύριο άρθρο του θα παρουσιάζει τις δραματικές συνέπειες της ελληνικής κρίσης για το ευρώ και… τους Γερμανούς φορολογούμενους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, εμφανίζονται δυο Γερμανοί, οι οποίοι δηλώνουν ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων. Παράλληλα, οι δύο πρωταγωνιστές διαβάζουν μια σειρά από άρθρα και ρεπορτάζ του περιοδικού, τα οποία περιγράφουν την εσωτερική δημοσιονομική ύφεση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:23