search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:07
MENU CLOSE

Έσωσαν νεογέννητο που πετάχτηκε σε σωλήνα αποχέτευσης (βίντεο)

28.05.2013 07:00
Έσωσαν νεογέννητο που πετάχτηκε σε σωλήνα αποχέτευσης (βίντεο) - Media

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας εντοπίστηκε ένα νεογέννητο αγόρι δύο ημερών σε επαρχία της Κίνας, που απεγκλωβίστηκε από τα σωστικά συνεργεία.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας εντοπίστηκε ένα νεογέννητο αγόρι δύο ημερών σε επαρχία της Κίνας, που απεγκλωβίστηκε από τα σωστικά συνεργεία.
 
Χάρη στην άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων το μωρό σώθηκε. Σωτήρια για το μωράκι αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα ενός από τους ενοίκους του κτιρίου που το άκουσε να κλαίει.
 
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν την πηγή του ήχου από έναν σωλήνα αποχέτευσης διαμέτρου 10 εκατοστών στον τέταρτο όροφο. Αρχικά επιχείρησαν να τραβήξουν το μωρό, όταν, όμως, διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν εφικτό, τότε επέλεξαν να κόψουν τμήμα του σωλήνα και στη συνέχεια να τον ανοίξουν.
 
Η όλη επιχείρηση διήρκησε περίπου μια ώρα με αίσιο αποτέλεσμα καθώς το παιδί, στο οποίο ήταν ακόμα κολλημένα υπολείμματα του πλακούντα, είχε μόνο αμυχές στο πρόσωπο και τα πόδια.
 
Το δύο ημερών αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα.
 
Οι γονείς του παιδιού αναζητούνται καθώς σε βάρος τους μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα δολοφονίας αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοί που έριξαν το παιδί στην τουαλέτα, όπως εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
 
Στην Κίνα εφαρμόζεται αυστηρά η πολιτική του ενός παιδιού ενώ στους παραβάτες επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:05