search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Βορίδης σπρώχνει Ρουπακιώτη στην έξοδο

28.05.2013 14:50

Όσο πάει και αυξάνεται η ένταση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων… με τον Σαμαρά και την ηγετική ομάδα της δεξιάς, να γίνονται κάθε μέρα και πιο σκληροί στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου…

Όσο πάει και αυξάνεται η ένταση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων… με τον Σαμαρά και την ηγετική ομάδα της δεξιάς, να γίνονται κάθε μέρα και πιο σκληροί στο θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου…  Μιλώντας στον ραδιόφωνο του 984 ο  πρώην υπουργός της ΝΔ και από τα επιφανή στελέχη της ελληνικής δεξιάς, ουσιαστικά σπρώχνει τον υπουργό Δικαιοσύνης κ Ρουπακιώτη εκτός κυβέρνησης, κάτι που φαίνεται να είναι μέσα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.  «Ο κάθε υπουργός έχει τις δικές του απόψεις για κάποιο θέμα… Αν θεωρεί κάποιος υπουργός ότι έχει κάποιο μείζον θέμα, αυτό είναι δικό του ζήτημα. Δεν θα του πω εγώ τι να κάνει. Το “δεν είμαι κολλημένος στην καρέκλα” ο κ. Ρουπακιώτης, σε ποιον το λέει; Σε ποιον το απευθύνει; Εγώ, όταν είχα ένα ζήτημα συνειδησιακό με κάποιον νόμο για τα ταξί, είπα “εγώ αυτό το κάνω, αυτό δεν το κάνω”. Το δεν το κάνω σημαίνει ότι υποβάλω την παραίτησή μου και φεύγω…» Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι ο αντιρατσιστικός νόμος δεν είναι το μείζον, είναι φανερό ότι έχει αρχίσει το σπρώξιμο προς τους Δημαρίτες υπουργούς… και θα έχουν κακά ξεμπερδέματα!!!
 
panak

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:10