search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49
MENU CLOSE

«Στρατό» φτιάχνει ο Μπερλουσκόνι

28.05.2013 15:54
«Στρατό» φτιάχνει ο Μπερλουσκόνι - Media

Την ώρα που η δικαστική καταδίωξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κορυφώνεται, ο ίδιος απευθύνεται στους πολίτες, μέσω του διαδικτύου για να φτιάξει τον «στρατό» που τον ονομάζει «Στρατό της Ελευθερίας».

Την ώρα που η δικαστική καταδίωξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κορυφώνεται, ο ίδιος απευθύνεται στους πολίτες μέσω του διαδικτύου για να φτιάξει τον «στρατό» που ονομάζει «Στρατό της Ελευθερίας». Αν και δεν εμφανίζεται επισήμως ο ίδιος πίσω από την κίνηση, η ιστοσελίδα έχει στόχο να υποστηρίξει τον Καβαλιέρε στην πιο κρίσιμη περίοδο του «εικοσαετούς πολέμου» που δίνει με τις δικαστικές αρχές.

Να «στρατολογηθούν» online και να οργανωθούν σε «συντάγματα» ανά την Ιταλία καλούν τους πολίτες οι …. υπέρμαχοι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που βρίσκονται πίσω από το νέο δικτυακό τόπο L'esercito della Libertà.

Ο επιχειρηματίας Σιμόνε Φουρλάν, ένας εκ των εμπνευστών του «Στρατού του Σίλβιο», γράφει: «Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κατά την οποία καταλαβαίνεις πως το να πολεμήσεις για ένα ιδανικό δεν είναι πια μία επιλογή, αλλά καθήκον».

«Τώρα στρατολογηθείτε και εσείς. Είμαστε ένας στρατός ειρηνικός, αλλά αποφασισμένος, είμαστε ένα στρατός της ελευθερίας» προσθέτει, μιλώντας για έναν «πόλεμο 20 ετών» κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον οποίο τώρα θα έχει δυνάμεις στο πλευρό του «έτοιμες να τον υπερασπίσουν και να θωρακίσουν την εκπληκτική πολιτική του κληρονομιά, τις αξίες και τα ιδανικά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49