search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Νίκος Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα στο STAR!

29.05.2013 13:47
Νίκος Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα στο STAR! - Media

Στο δυναμικό του Star Channel θα ενταχθούν από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα.

Στο δυναμικό του Star Channel θα ενταχθούν από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός η συμφωνία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από το enikos.gr προς το Star στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον γνωστό δημοσιογράφο.
 
Παράλληλα όπως έχει γίνει γνωστό τo κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πλέον, αναλαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία εδώ και καιρό βρίσκεται στο δυναμικό της ιστοσελίδας του καναλιού.
 
Τέλος η διοίκηση του σταθμού φέρεται να ετοιμάζει άνοιγμα και στην πρωινή ζώνη, με το λανσάρισμα καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής (10-1), με το όνομα που ακούγεται έντονα αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση της εκπομπής, να είναι αυτό της Πόπης Τσαπανίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42