search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Ελ. Βενιζέλος

30.05.2013 12:44
Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Ελ. Βενιζέλος - Media

Συναγερμός σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου εκπυρσοκρότησε λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση για τη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου εκπυρσοκρότησε λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση 510 Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον τελευταίο έλεγχο πριν την επιβίβαση έβγαλε το όπλο του προκειμένου να μπει σε φάκελο, να σφραγιστεί και να παραδοθεί στον πιλότο μέχρι το αεροπλάνο να φτάσει στον προορισμό του.

Την ώρα όμως που ο βουλευτής προσπαθούσε να το αδειάσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα σφηνώθηκε στο πάτωμα.  

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο βουλευτής της Χ.Α δήλωσε πως πίστευε ότι το όπλο ήταν άδειο, γιατί προηγουμένως το είχε πάρει από τη Βουλή.

Λίγη ώρα αργότερα επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση του και πέταξε για Θεσσαλονίκη.

Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα η αστυνομία, ενώ με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι άδειες οπλοφορίας που έχουν χορηγηθεί σε βουλευτές θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.

Τα όπλα της Χρυσής Αυγής είναι απασφαλισμένα και έτοιμα να πυροβολήσουν οποιονδήποτε, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την εκπυρσοκρότηση όπλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
 
Η εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στο αεροδρόμιο αποδεικνύει, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ότι η ελληνική πολιτεία πρέπει να προσέχει σε ποιους παραχωρεί το δικαίωμα οπλοφορίας.
 
«Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα ήταν απλώς τυχαίο», καταλήγει.

«Όσο η φασιστική βία της Χρυσής Αυγής δεν τυγχάνει της αποφασιστικής απάντησης της Πολιτείας, οι βουλευτές και τα μέλη της θα δρουν ανεξέλεγκτα. Πρέπει να μπει τώρα ένα τέλος τόσο στην ασυδοσία των φασιστικών ομάδων, όσο και στην καλλιέργεια ανιστόρητων και επικίνδυνων θεωριών περί δύο άκρων που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες. Την ίδια στιγμή, είναι παραπάνω από επιβεβλημένος ο έλεγχος των αδειών οπλοφορίας που έχουν οι βουλευτές της» αναφέρει από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:08