search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:27
MENU CLOSE

“Διόνυσος” ο Σάκης

30.05.2013 21:00
\"Διόνυσος\" ο Σάκης - Media

Ο Σάκης Ρουβάς πρόκειται να υποδυθεί τον Διόνυσο στις «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Ο Σάκης Ρουβάς πρόκειται να υποδυθεί τον Διόνυσο στις «Βάκχες» του Ευριπίδη, που θα παρουσιάσει το καλοκαίρι σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία ο Δημήτρης Λιγνάδης. Στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν η Ρούλα Πατεράκη ως Τειρεσίας, ο Δημήτρης Πασσάς ως Πενθέας ενώ τον ρόλο της Αγαυής θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου. Στον ρόλο του αγγελιαφόρου θα εμφανιστεί ο ίδιος ο σκηνοθέτης.
 
Πρόκειται για μια παράσταση που θα βασίζεται στη μουσική και ιδίως σε αφρικανικά κρουστά ενώ ο Χορός θα αποτελείται από καλλιτέχνες πολλών και διαφορετικών φυλών.
 
Νιγηριανοί θα ερμηνεύουν τη ζωντανή μουσική, την επιμέλεια της οποίας έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Αφολαγιάν και η Ηρώ. ενώ, η Εύα Νάθενα θα αναλάβει τη σκηνογραφία, τα σκηνικά και τα κοστούμια.
 
Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει με τον Σάκη Ρουβά και τους μουσικούς, ενώ παράλληλα έχει καταθέσει την πρότασή του  στο Ελληνικό Φεστιβάλ. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η παράσταση θα  παρουσιασθεί σε θερινή περιοδεία, σε αρχαία και όχι μόνον θέατρο της περιφέρειας αλλά και στην Αθήνα.  

Η πρεμιέρα θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 13 και 14 Ιουλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26