search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

05.06.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Στάθη Δρογώση: «Υπάρχουν και Αριστεροί που είναι ρατσιστές και φαλλοκράτες»

Συνέντευξη Στάθη Δρογώση: «Υπάρχουν και Αριστεροί που είναι ρατσιστές και φαλλοκράτες»
 
Δελτίο καιρού: Ο μπαλωμένος φερετζές
Έχετε γειά βρυσούλες
Ο Σουλεΐμάν ήπιε το τσιγάρο του Μάρλεΐ
Διανοούμενοι και εθνική κυριαρχία
 
Ο πόλεμος της καρέκλας. Πολύ μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες εβδομάδες για τα πρόσωπα που επελέγησαν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Συγκρίσεις, υπερβολές, αλλά και εμμονές δυναμίτισαν το κλίμα ως εκεί που δεν παίρνει.
 
Το μινωικό DNA επιβιώνει στην Κρήτη. Ήταν οι Μινωίτες Έλληνες ή οι Έλληνες έχουν στο γενετικό τους κώδικα και στοιχεία από την Κρήτη; Μπορεί το μιτοχονδριακό DNA να δίνει απαντήσεις, αλλά το θέμα είναι και πώς τις διαβάζει κανείς.
 
Επαγγελματίας προβοκάτορας.. Ενώ η καμπάνια της νέας του ταινίας με τίτλο “Nymphomaniac” κάνει τις φήμες να οργιάζουν, ανατρέχουμε στα πολλαπλά παιχνίδια προκλήσεων που εφευρίσκει ο Δανός σκηνοθέτης, Λάρς φόν Τρίερ. 
 
Η Κούβα δεν είναι ουτοπία. Το 2ο Φεστιβάλ Κούβας θα απλώσει στην Αθήνα τους ρυθμούς του μάμπο, της σάλσα και της ρούμπα και θα μας μεταφέρει στα φημισμένα σοκάκια της Αβάνα. Τι συμβαίνει άραγε, σήμερα, στο νησί που κλείνει το μάτι στον καπιταλισμό, ο  Τσε λατρεύεται σαν Θεός και ο Φιντέλ παραμένει ο αιώνιος ηγέτης;    

Οι Γερμανοί μας επιστρέφουν κλεμμένα όστρακα
 
Στην Ελλάδα ζούμε, Κεμάλ…
 
Τα Νόμπελ copies κτώνται. Σε ένα γράμμα του προς μια άγνωστη γυναίκα, που ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα, ο Ράντγιαρντ Κίπλινγκ ομολογεί ότι έχει διαπράξει….λογοκλοπή.
 
We need a hero. Μια νέα ταινία για τον «ατίθασο» Τζέιμς Ντίν είναι στα σκαριά από τον Άντον Κόρμπιν. Ποιος θα ενσαρκώσει τον θρυλικό σούπερσταρ παραμένει ακόμα μυστικό.
 
Έκλεβε βιβλία επί 30 χρόνια. Μία από τις μεγαλύτερες κλοπές βιβλίων κράτησε ολόκληρες δεκαετίες και έγινε στην Lambeth Palace Library του Λονδίνου από έναν πρώην χαμηλόμισθο βιβλιοθηκονόμο. Τα ανεκτίμητα βιβλία απουσίαζαν από τα ράφια της ιστορικής βιβλιοθήκης για περισσότερο από 30 χρόνια.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Ο φοιτητής», «Γλυκά μας λάθη», «Το μυστικό βασίλειο του δάσους», «Η συμμορία των μάγων» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50