search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

05.06.2013 21:00
oldphotosprotoselido_6.6.131370456086.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πρόταση εδώ και τώρα» και νέα μεγάλη δημοσκόπηση η οποία καταγράφει οριακό προβάδισμα της Ν.Δ., νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής και πτώση του ΠΑΣΟΚ. Ζήτημα «ελκυστικότητας» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανίσχυρο το δίλημμα «Αριστερά – Δεξιά». (Σελ. 20, 45-47)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πρόταση εδώ και τώρα» και νέα μεγάλη δημοσκόπηση η οποία καταγράφει οριακό προβάδισμα της Ν.Δ., νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής και πτώση του ΠΑΣΟΚ. Ζήτημα «ελκυστικότητας» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανίσχυρο το δίλημμα «Αριστερά – Δεξιά». (Σελ. 20, 45-47)
 
ΓΙΟΥΝΚΕΡ: «Έχω λίστα Ελλήνων καταθετών στο Λοξεμβούργο, αλλά κανείς δεν μου τη ζητάει»! Κάνει φύλλο και φτερό – και αυτός! – το «success story» της κυβέρνησης και κάνει λόγο για νέο δάνειο από την τρόικα (Σελ. 4)
 
ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο Ερντογάν δεν μπορεί να γίνει… σουλτάνος. Τα αιματηρά γεγονότα αποδεικνύουν ότι για να γίνει περιφερειακή υπερδύναμη δεν αρκούν μόνο τα μεταξωτά βρακιά… (Σελ. 6,7)
 
ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η «νύφη» το ‘σκασε κι έμειναν οι… γαμπροί! Συγκρούσεις φιλοδοξιών, αντιπάθειες και πολιτικοί μικρομεγαλισμοί δυσχεραίνουν το εγχείρημα… (Σελ. 16,17)
 
ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το «Π» στο προηγούμενο φύλλο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου: φουντώνουν οι «εκλογικοί» εκβιασμοί. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν χάσει τη μπάλα από τις εν κρυπτώ αποφάσεις του Σαμαρά. (Σελ. 8)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Συνέντευξη Στάθη Δρογώση: «Υπάρχουν και Αριστεροί που είναι ρατσιστές και φαλλοκράτες» Ακόμη: Ο πόλεμος της καρέκλας / Το μινωικό DNA επιβιώνει στην Κρήτη / Επαγγελματίας προβοκάτορας /  Η Κούβα δεν είναι ουτοπία / Οι Γερμανοί μας επιστρέφουν κλεμμένα όστρακα / Στην Ελλάδα ζούμε, Κεμάλ…/ Τα Νόμπελ copies κτώνται / We need a hero / Έκλεβε βιβλία επί 30 χρόνια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:34