search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:13
MENU CLOSE

Έντεκα ξένοι υπήκοοι μεταξύ αυτών και ένας Έλληνας κρατούνται στην Τουρκία

06.06.2013 13:48
Έντεκα ξένοι υπήκοοι μεταξύ αυτών και ένας Έλληνας κρατούνται στην Τουρκία - Media

Στους έντεκα ανέρχονται οι ξένοι υπήκοοι που συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένας Έλληνας.

Στους έντεκα ανέρχονται οι ξένοι υπήκοοι που συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένας Έλληνας.
 
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, έξι από τους συλληφθέντες κυρίως φοιτητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας την κατηγορία «υποκίνησης διαδηλώσεων».
 
Ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης ένας εκ των διαχειριστών της ιστοσελίδας «alexiptoto.com», εκτελούσε στην Τουρκία την πρακτική του άσκηση από το τμήμα Αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.


 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη  και το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τις τουρκικές Αρχές.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, πρόκειται για τέσσερις Αμερικάνους, δύο Βρετανούς, δύο Ιρανούς, έναν Ινδό, έναν Γάλλο κι έναν Έλληνα. 

Στο θέμα αναφέρθηκε εμμέσως και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν από την Τυνησία, αφήνοντας υπαινιγμούς για το ρόλο που έπαιξαν ξένοι υπήκοοι στις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησής του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10