search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:41
MENU CLOSE

Τουρκία: Ελεύθεροι και οι 11 ξένοι φοιτητές

06.06.2013 14:32
Τουρκία: Ελεύθεροι και οι 11 ξένοι φοιτητές - Media

Ελεύθερος μαζί με τους υπόλοιπους ξένους φοιτητές που είχαν προσαχθεί τα μεσάνυχτα αφέθηκε ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης.

Ελεύθερος μαζί με τους υπόλοιπους ξένους φοιτητές που είχαν προσαχθεί τα μεσάνυχτα αφέθηκε ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο οποίος δεν του απήγγειλε καμία κατηγορία.

Δεν είναι γνωστή η απάντηση στο ερώτημα αν η ασφάλεια θα προχωρήσει ή όχι σε διαδικασία απέλασης των ξένων φοιτητών που προσήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη κατά τις διαμαρτυρίες.

Ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης ένας εκ των διαχειριστών της ιστοσελίδας «alexiptoto.com», εκτελούσε στην Τουρκία την πρακτική του άσκηση από το τμήμα Αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
 
Αναφορικά με τους υπόλοιπους φοιτητές, πρόκειται για τέσσερις Αμερικανούς, δύο Βρετανούς, δύο Ιρανούς, έναν Ινδό και έναν Γάλλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:41