search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:29
MENU CLOSE

Στο «99» ο Άρης

07.06.2013 15:03
Στο «99» ο Άρης - Media

Δεκτή έκανε την αίτηση υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Δεκτή έκανε την αίτηση υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης
 
Με βάση την απόφαση, η ΚΑΕ Αρης θα προστατεύεται για τους επόμενους τρεις μήνες από τους πιστωτές της, για να προχωρήσει σε διακανονισμούς.
 
Σε δηλώσεις του ο ένας από τους νομικούς της εταιρίας, Γιώργος Οικονόμου, μίλησε για την σημαντική εξέλιξη, λέγοντας: «Επιτέλους, ήρθε η στιγμή που τόσο προσδοκούσαμε, η απόφαση είναι δεκτή, ανοίγει τη διαδικασία εξυγίανσης για την ΚΑΕ Άρης. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί δεν έχω διαβάσει καν την απόφαση, απλώς είδα το αποτέλεσμα και είναι μετά βεβαιότητας θετικό», και συνέχισε,
 
«Είναι η γνωστή διαδικασία, δύο μήνες από τη δημοσίευση της απόφασης που είναι η σημερινή ημερομηνία (07/06), δηλαδή έχουμε μέχρι τις 7 Αυγούστου και ένα μήνα παράταση πάμε για 7 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε πρέπει να προχωρήσουμε σε επικύρωση συμφωνίας με το 60,01% των πιστωτών και να τεθεί στο δικαστήριο για επικύρωση, ουσιαστικά όμως ανοίγει ο δρόμος, αυτό που περιμέναμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25