search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:00
MENU CLOSE

H ΝΔ καταγγέλλει ότι την φιμώνουν!

12.06.2013 10:02
ΕΣΗΕΑ: Ανησυχία για όσα αναφέρει η ΠΝΠ της 21ης Μαρτίου - Media

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει… φίμωση από τις δημοσιογραφικές συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει… φίμωση από τις δημοσιογραφικές συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ.
 
Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος γίνεται λόγος για «πρωτοφανές γεγονός για τη δημοκρατία και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών να απαγορεύουν η ΠΟΕΣΥ και η ΕΣΗΕΑ το λόγο αποκλειστικά και μόνο σε στελέχη της Ν.Δ.».
 
Αναφέρεται ακόμη ότι :«Αφού έδωσαν εξαίρεση εκπομπής μόνον στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» όπου προφανώς αποκλείστηκε οποιαδήποτε άποψη του κόμματος της πλειοψηφίας, στη συνέχεια, άρχισαν να απαγορεύουν οποιαδήποτε παρέμβαση σε βουλευτές της Ν.Δ., σε οποιονδήποτε σταθμό».
Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι στον  ρ/σ Βήμα FM (ο οποίος εκπέμπει πρόγραμμα για την ΕΡΤ, όπως επιτρέπει η απεργία) επετράπη να ακουστεί μόνον η θέση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ «στον αέρα, πραξικοπηματικά, κόπηκε με παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ», η συνέντευξη του βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.
 
Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι :«Γνωρίζαμε ότι οι συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι κομματικά χειραγωγούμενες. Γνωρίζαμε ότι κάθε φορά που ξένος ηγέτης επισκεπτόταν τη χώρα μας ήταν γι αυτούς η καλύτερη μέρα για απεργία. Θα ευχόμασταν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις να  ήταν προσηλωμένες στους κώδικες δεοντολογίας όπως ισχύει παγκοσμίως. Όμως, όπως φαίνεται,  για αυτούς δημοκρατία, ελευθεροτυπία και αντικειμενικότητα αποτελεί μόνον η άποψη της μειοψηφίας». Τέλος, ζητά από τον Βήμα FM  να επιτρέψει στον Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράσει και την άποψη της ΝΔ.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57