search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

12.06.2013 21:00
oldphotosprotoselido_13.6.131371061497.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Υποταγή ή Κάλπες» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το δόγμα Σαμαρά «Ναι σε ό,τι αποφασίζω ή πάμε σε εκλογές». Ταφόπλακα στη συνοχή της κυβέρνησης η «εκτέλεση» της ΕΡΤ (Σελ. 4, 5, 6)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Υποταγή ή Κάλπες» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το δόγμα Σαμαρά «Ναι σε ό,τι αποφασίζω ή πάμε σε εκλογές». Ταφόπλακα στη συνοχή της κυβέρνησης η «εκτέλεση» της ΕΡΤ (Σελ. 4, 5, 6)
 
ΣΥΡΙΖΑ: «Οι εξελίξεις θα έρθουν από το δρόμο, όχι από τη Βουλή». Άμεσες πρωτοβουλίες για το θέμα της ΕΡΤ από την Κουμουνδούρου(Σελ. 7)
 
ΔΕΠΑ: Το ναυάγιο, οι συνέπειες και τα μοιραία πρόσωπα. Γυμνοί σε επικοινωνιακό και πρακτικό επίπεδο κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ. Οι καυτές πατάτες της συγκυβέρνησης μετά το φιάσκο. Δύσκολα θα μπορέσει να ολοκληρωθεί νέος διαγωνισμός με διαφανείς διαδικασίες μέχρι τέλος του χρόνου. (Σελ. 15 – 18)
 
ΛΗΣΤΕΙΑ!: Κάθε 23 χλμ. θα πληρώνουμε διόδια. Γκαζιά και διόδιο θα πληρώνουμε στους υπο­τιθέμενους αυτο­κινητοδρόμους, αφού η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο σταθμό διοδίων, με τα μυθώδη ποσά να εισπράττονται από τους μεγαλο­εργολάβους που έχουν καρπωθεί ή θα καρπωθούν τα «φιλέτα» του οδικού δικτύου. (Σελ. 19, 20, 45)
 
ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ: Σκάβουν παντού οι Καναδοί χρυσωρύχοι. Εκστρατεύουν με σύμμαχο τις αρχές για να εξασφαλίσουν άδειες εξόρυξης χρυσού. (Σελ. 61)
 
ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ: Φασίστες ξεμυτίζουν από παντού. Τραμπουκισμοί, face control και φασιστικά σύμβολα.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Μαύρες οθόνες, μαύρες σελίδες /  Η Τόσκα στο πάρκο Γκέζι /  Gay pride festival: περήφανο και καλλιτεχνικό / Βλαχοπονηριά στο παρα-φεστιβάλ του Ηρωδείου /  Βloοmsday /  Όλα για τη Χίλαρι / Ιστορικές κόντρες στο ελληνικό τραγούδι /  Καλοκαιρινές συναυλίες /  Το διπλό πρόσωπο της Τουρκίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46