search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Συνέντευξη Τύπου στην ΕΡΤ του Προέδρου και της γ.Δ. της EBU

13.06.2013 18:33
Συνέντευξη Τύπου στην ΕΡΤ του Προέδρου και της γ.Δ. της EBU - Media

Συνέντευξη Τύπου στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα δώσουν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση )  Ζαν Πολ Φιλιπό και η γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Ίνγκριντ Ντελτάρ.

Συνέντευξη Τύπου στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα δώσουν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση – European Broadcasting Corporation)  Ζαν Πολ Φιλιπό και η γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Ίνγκριντ Ντελτάρ.
 
Η EBU προσέφερε συχνότητα για τη μετάδοση του απεργιακού προγράμματος των εργαζομένων, έχοντας ζητήσει από την πρώτη στιγμή από την κυβέρνηση Σαμαρά να ανακαλέσει την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
 
Σε επιστολή που απηύθυνε την Τετάρτη προς τον πρωθυπουργό, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση υπογράμμιζε πως «η ύπαρξη των δημόσιων μέσων και η ανεξαρτησία τους όσον αφορά την κυβέρνηση βρίσκονται στην καρδιά των δημοκρατικών κοινωνιών».
 
Η EBU παραχώρησε συχνότητα για να μεταδίδεται το live streaming της ενημερωτικής εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ. Τεχνικοί της ραδιοτηλεόρασης κατήγγειλαν, ωστόσο, ότι έγιναν παρεμβολές στην ψηφιακή επίγεια συχνότητα 48, από όπου εξέπεμπαν το απεργιακό πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΑ αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 12.00 ο πρόεδρος της EBU (European Broadcasting Corporation) κ. Jean-Paul Philippot και η γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κυρία Ingrid Deltenre θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 432)».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20