search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Οι εξελίξεις για την ΕΡΤ- Live το πρόγραμμα

16.06.2013 04:52
Οι εξελίξεις για την ΕΡΤ- Live το πρόγραμμα - Media

Για έκτη συνεχή ημέρα, μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι μεταδίδουν το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ εκατοντάδες πολίτες παιρνούν από τον προαύλιοχώρο προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους. Δείτε live το πρόγραμμα της ΕΡΤ και της ΕΤ3.

Για έκτη συνεχή ημέρα, μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι μεταδίδουν το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ εκατοντάδες πολίτες παιρνούν από τον προαύλιο χώρο προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ μπορείτε να δείτε εδώ, όσο το επιτρέπουν οι τεχνικές συνθήκες.
 

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση το πρόγραμμα της ΕΤ3 από την Θεσσαλονίκη:

Το ραδιόφωνο της ΕΡΤ εκπέμπει εδώ:   http://www2.media.uoa.gr/radio/

20:30 Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ – Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ, η κ. Μέρκελ εξέφρασε το σεβασμό της στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και προόδους.
 
19:20 Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την συνέχιση της απεργίας.

19:00 Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την ομιλία Σαμαρά:
 
«Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τη νέα συκοφαντική και προκλητική σημερινή επίθεση του Πρωθυπουργού κατά των εργαζόμενων της ΕΡΤ, της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των Σωματείων.
 
Η ΕΣΗΕΑ έχει αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στην πολυφωνία, τη δημοκρατική ενημέρωση και στηριγμένη στην ελληνική και διεθνή αλληλεγγύη, απορρίπτει τις κατάπτυστες επιθέσεις και τις τρομοκρατικές απειλές.
 
Δηλώνει πως θα παραμείνει αταλάντευτη στον αγώνα για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τη δημοκρατία».

17:50 Την αναστολή της απεργίας των δημοσιογράφων αποφάσισαν οι Ενώσεις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς και Εύβοιας.Σύμφωνα με το lamiastar.gr η απόφασή των Ενώσεων πάρθηκε μετά από την κυκλοφορία των κυριακάτικων εφημερίδων και την αδυναμία, όπως αναφέρει, της ΠΟΕΣΥ να περιφρουρήσει τις κινητοποιήσεις.

16:40 «Ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: να επιβάλουν την "ομερτά" της υποταγής για το 1,5 εκατομμύρια ανέργους, για τις 400.000 οικογένειες στις οποίες δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος. Την "ομερτά" της συμφιλίωσης με την δουλειά με μισθούς πείνας. Η ΟΝΝΕΔ επιδιώκει ότι ακριβώς και η συγκυβέρνηση με το "νόμος και τάξη". Υποταγή στο σύστημα της ταξικής εκμετάλλευσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ σχετικά με την πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ να ανοίξει διαδικτυακό ραδιόφωνο από το οποίο θα ακούγεται «όλη η αλήθεια για την ΕΡΤ».
 
«Η νεολαία να στείλει στα σκουπίδια τις διακηρύξεις της ΟΝΝΕΔ, όπως και η συγκυβέρνηση και το σύστημα τους στέλνει στα σκουπίδια τις ζωές μας. Ελπίδα και ρεαλισμός σήμερα είναι η λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και το καπιταλιστικό σύστημα, η ενίσχυσή της σε κάθε χώρο που δουλεύει, ζει και μορφώνεται η νεολαία», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

16:25 «Επιτέλους, θα ακούγεται η αλήθεια για την ΕΡΤ. Η ομερτά των συνδικαλιστών της δημοσιογραφίας δεν θα περάσει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τη δημιουργία από την ΟΝΝΕΔ του διαδικτυακού ραδιοφώνου yooradio.gr το οποίο ανήρτησε στο youtube το παρακάτω βίντεο.

15:25 Βίντεο από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

15:20 Πριν από λίγο η εταιρεία που μετέδιδε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, μέσω EBU, διέκοψε την παροχή σήματος.

12:40 Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και κόμματα της αντιπολίτευσης σχετικά με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

14:16 Αυτή την ώρα συνεδριάζει η ΕΣΗΕΑ προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινητοποιήσεις ενώ εντός της ημέρας θα συνεδριάσει και το διασωματειακό.

13:30 Γιορτή για τις μικρές ηλικίες στο προαύλιο της ΕΡΤ. Οι φωτογραφίες είναι από το nocomments.gr

13:00 Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Αττικής να παρευρεθούν αύριο στις 7μ.μ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής απευθύνει το ΠΑΜΕ προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

12:30 Κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ πραγματοποίησαν σήμερα οι κάτοικοι του Ναυπλίου αναρτώντας δεκάδες πανό στο κέντρο της πόλης.


(Η φωτογραφία είναι από το enikos.gr)

12:15 Στο κλείσιμο της ΕΡΤ και την στάση που έχουν κρατήσει απέναντι στο θέμα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στέλνοντάς παράλληλα σαφές μήνυμα σε Βενιζέλο και Κουβέλη για το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών.

11:25 Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκηρύξει επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ αφήνει η ΓΣΕΕ. Η Εκτελεστική της Επιτροπή θα συνεδριάσει αμέσως μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα προκειμένου να καθορίσει τη στάση που θα κρατήσει η Συνομοσπονδία.

11:10 Σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο από το οποίο αναμένεται να απευθύνει νέο κάλεσμα προς τους Βενιζέλο και Κουβέλη για να αποδεχτούν την πρότασή του για την ΕΡΤ.

11:05 «Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα της ΕΡΤ στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα.

9:30 Μετά από 38 χρόνια κυκλοφορεί από την ΕΣΗΕΑ η απεργιακή "Αδέσμευτη Γνώμη". Η εφημερίδα κυκλοφορεί δωρεάν σε σταθμούς του Μετρό (Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Κεραμεικός) και στην ΕΡΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:15