search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:36
MENU CLOSE

Βολές πάντων κατά Σαμαρά

16.06.2013 11:45
Βολές πάντων κατά Σαμαρά - Media

Την έντονη αντίδρασή τους με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για πρώιμο προεκλογικό τόνο και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να μιλήσει με ειλικρίνεια.

Την έντονη αντίδρασή τους με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για πρώιμο προεκλογικό τόνο και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να μιλήσει με ειλικρίνεια.
 
«Μία κομματική εκδήλωση στην οποία δόθηκε πρώιμος προεκλογικός τόνος δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος προκειμένου να απευθυνθεί ο κ. Σαμαράς στους κυβερνητικούς του εταίρους. Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται μαθήματα και υποδείξεις υπευθυνότητας. Καλούμε τον κ. Σαμαρά να μιλήσει με ειλικρίνεια. Η πρωταρχική ευθύνη για τη λειτουργία της κυβέρνησης  και την κυβερνητική σταθερότητα  βαραίνει τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τον πρωθυπουργό για αυταρχική πολιτική και σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο κ. Σαμαράς είναι απομονωμένος και έχει απέναντί του την κοινωνία.

«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ενώνουν την φωνή τους με τους επιστρατευμένους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, τους νοσοκομειακούς, τους αυτοαπασχολούμενους, με όλους όσους ισοπέδωσε η καταστροφική πολιτική του μνημονίου τα τελευταία χρόνια στον αγώνα για την δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει μονότονα το γνωστό μότο της δήθεν επιτυχημένης μνημονιακής του πολιτικής, που έχει καταστήσει τη χώρα κοινωνικό νεκροταφείο με εκατομμύρια ανέργους, μετατρέποντας το success story σε succERT story» δήλωσε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριάς.
 
Τέλος σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «αποτελεί πρόκληση η επίκληση της ''αμαρτωλής ΕΡΤ'' ως δικαιολογία για τις απολύσεις, για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την παράδοσή της στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους παρατρεχάμενους, τους βολεμένους και τους αυλικούς που το δικό του κόμμα, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανεχθεί χρόνια τώρα στην ΕΡΤ, με τους χιλιάδες εργαζόμενους που πετιούνται στο δρόμο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:36