search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Τσίπρας σε Σαμαρά: «Τελειώσατε»!

17.06.2013 06:46
Τσίπρας σε Σαμαρά: «Τελειώσατε»!  - Media

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα. «Είστε απελπιστικά μόνος! Ένας μόνο σύμμαχος σας έμεινε κ. Σαμαρά. Η Χρυσή Αυγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα. «Είστε απελπιστικά μόνος! Ένας μόνο σύμμαχος σας έμεινε κ. Σαμαρά. Η Χρυσή Αυγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης.
 
«Όλοι ενώνουν τη φωνή τους ενάντια στο σκοτάδι. Είστε απελπιστικά μόνος! Ένας μόνο σύμμαχος σας έμεινε κ. Σαμαρά. Η Χρυσή Αυγή. Ναι! Μόνο οι νεοναζί συμφωνούν με τα αίσχη σας. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, δεν σας ενοχλεί πλέον το σκοτάδι κ. Σαμαρά. Επιλέξατε να το σφιχταγκαλιάσετε. Αφήνετε τους κολλητούς σας να δηλώνουν πως ενδεχομένως να κυβερνήσετε και με τους νεοναζί.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
«Τελειώσατε», είπε στον κ. Σαμαρά ζητώντας του να αφήσει στη θέση τα ασημικά που απέμειναν.

Σχολιάζοντας τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μαξίμου είπε: «Είτε τα βρείτε απόψε είτε δεν τα βρείτε τελειώσατε. Καληνύχτα σας κ. Σαμαρά, μόνο φεύγοντας να αφήσετε τα ασημικά στη θέση τους, δεν ανήκουν σε εσάς, ανήκουν στον ελληνικό λαό.»
 
«Σε τούτο εδώ τον τόπο τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όλα τα κατέκτησε ο λαός μας με αγώνες και αίμα. Σε τούτη εδώ την πλατεία,170 χρόνια πριν ο λαός μας ξεσηκώθηκε και διεκδίκησε το πρώτο Σύνταγμα. Σε τούτη εδώ την πλατεία, τον Δεκέμβρη του ΄44, ο λαός μας αντιστάθηκε στον κατακτητή και διεκδίκησε τη λευτεριά. Σε τούτη εδώ την πλατεία, τον Ιούλη του ΄65, ο λαός μας αντιστάθηκε στο παλάτι και διεκδίκησε τη δημοκρατία. Τον Ιούλη του ΄74 διεκδίκησε τη Μεταπολίτευση. Τον Οκτώβριο του ΄81 πανηγύρισε την αλλαγή. Το καλοκαίρι του 2011 διαδήλωσε την αντίθεσή του στη βαρβαρότητα των μνημονίων και διεκδίκησε την αξιοπρέπεια.
 
Και σήμερα σε τούτη εδώ την πλατεία ο λαός μας στέλνει το μήνυμα στους έντρομους εντολοδόχους της τρόικας. Ο πολιτικός σας χρόνος τελείωσε. Τη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο την κατακτήσαμε με θυσίες. Δεν θα σας αφήσουμε να την πάρετε πίσω.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:33