24/10/2020 15:33:56

Προβάδισμα ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση - Media
Το πολιτικό κλίμα όπως αυτό διαμορφώθηκε κάτω από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ αλλά και από τις διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Metrisi για το parapolitika.gr.
 
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 21% και ο ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 20.5%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10.2%, το ΚΚΕ με 5.7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5.2%, το ΠΑΣΟΚ με 5.1%, η ΔΗΜΑΡ με 4.8%. Άλλο Κόμμα επιλέγει το 4.5% των ψηφοφόρων ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 23.1%.
 
Στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία το 78.9% των σημερινών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απαντά πως πρέπει να την εξαντλήσει, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των σημερινών ψηφοφόρων της ΔΗΜΑΡ φτάνει το 61.5%. Επίσης υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας τάσσεται το 87.2% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
 
Τέλος στο ερώτημα σχετικά με το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 36,8% των ψήφων ενώ ο Αλέξης Τσίπρας  το 25.9%. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.