search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:07
MENU CLOSE

«Λουκέτο» στην ΕΡΤ από Facebook και Wikipedia

17.06.2013 09:24
«Λουκέτο» στην ΕΡΤ από Facebook και Wikipedia - Media

Οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με λογαριασμούς στο facebook, που είχαν δηλώσει την ΕΡΤ στο πεδίο εργασίας, ίσως πρόσεξαν πως από σήμερα είναι και διαδικτυακά άνεργοι.

Οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με λογαριασμούς στο facebook, που είχαν δηλώσει την ΕΡΤ στο πεδίο εργασίας, ίσως πρόσεξαν πως από σήμερα είναι και διαδικτυακά άνεργοι. Για το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ΕΡΤ αποτελεί πλέον παρελθόν και κάποιοι χρήστες του χαρακτηρίζονται ως πρώην εργαζόμενοι. Στους προσωπικούς λογαριασμούς των εργαζομένων της ΕΡΤ αναγράφεται «Πρώην εργοδότες: Hellenic Broadcasting Corporation και ΕΡΤ Α.Ε. ».

Σύμφωνα με την wikipedia, η ΕΡΤ δεν υφίσταται μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην εταιρεία, ενώ στο λήμμα ERT κάποιοι φρόντισαν να διοχετεύσουν την πληροφορίας πως η ΕΡΤ «ήταν μέλος της EBU», διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Η τελευταία τροποποίηση στην ιστοσελίδα της wikipedia αναφορικά με την ιστορία της ΕΡΤ έγινε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.
 
Πηγή: avgi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48