search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Προσφυγή κατά της απεργίας στα MME υπέβαλαν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί

17.06.2013 10:05
Προσφυγή κατά της απεργίας στα MME υπέβαλαν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί - Media

Την Τρίτη θα συζητηθεί τελικά η αγωγή κατά των Ενώσεων και των Ομοσπονδιών στα ΜΜΕ, για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, που κατέθεσαν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, στο πρωτοδικείο Αθηνών. Επίθεση της Ν.Δ. με ανακοίνωσή της προς την ΕΣΗΕΑ και προσωπικά στο Δ. Τρίμη.

Την Τρίτη θα συζητηθεί τελικά, στο πρωτοδικείο Αθηνών, η αγωγή κατά των Ενώσεων και των Ομοσπονδιών στα ΜΜΕ, για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, που κατέθεσαν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.
 
Με την αγωγή που κατέθεσαν ζητούν από τη Δικαιοσύνη να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις, επικαλούμενοι τη μη τήρηση των νόμιμων διαδικασιών για την προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων.
 
Τα κανάλια που προσέφυγαν (ANTENNA, STAR, MEGA, SKAI, ALPHA και Μακεδονία TV) ζητούν επίσης να απαγορευθεί στο μέλλον κάθε απεργιακή κινητοποίηση, εφόσον δεν τηρούνται οι προδιαγραφές του νόμου.
 

 
Την απόφαση της ΕΣΗΕΑ σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία:
 
 «Η “Δημοκρατία” των βολεμένων συνδικαλιστών δημοσιογράφων εκφράζεται με:
 
•  Απειλές και τραμπουκισμούς κατά εργαζομένων
 
•  Σταλινικού τύπου ανακοινώσεις
 
•  Κριτήρια Τσαουσέσκου για την κυκλοφορία των εφημερίδων
 
Η ΕΣΗΕΑ, διαχωρίζοντας τις εφημερίδες σε “ταξικές” και “λοιπές”, επέβαλε απαγόρευση έκδοσης σε όλες, εκτός από τις:
 
ΑΥΓΗ, ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΠΟΧΗ, ΠΡΙΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΤΟ ΧΩΝΙ, ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ, ΚΕΡΔΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
 
Το μόνο που μένει να κάνει ο κ. Τρίμης και η παρέα του, είναι να απειλεί όσους δημοσιογράφους δεν εμφανίζονται με την παντιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και των “συντρόφων” του, ότι θα τους στείλει στα γκουλάγκ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:09