search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Ένταση στη Βουλη…

05.05.2010 14:05
Ένταση στη Βουλη... - Media

Διαξιφισμοί και ένταση επικράτησαν και στην αίθουσα του εθνικού Κοινοβουλίου, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ανακοίνωσε στο Σώμα τον θάνατο των τριών συμπολιτών μας, κατά τη διάρκεια των σφοδρών επεισοδίων.

Διαξιφισμοί και ένταση επικράτησαν και στην αίθουσα του εθνικού Κοινοβουλίου, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ανακοίνωσε στο Σώμα τον θάνατο των τριών συμπολιτών μας, κατά τη διάρκεια των σφοδρών επεισοδίων.Αμέσως μετά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εντωμεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και κήρυξης της πόλης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτό που αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σε σχέση με την σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ότι «προέχει να επανέλθει η ομαλότητα στο κέντρο της πόλης».

Η κατάσταση στην Αθήνα φαίνεται ότι ξεφεύγει από κάθε έλεγχο την ώρα που στη Βουλή των Ελλήνων ετοιμάζονται να περάσουν το «νομοθέτημα» για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά τις επιταγές της τρόικας, ΕΕ- ΔΝΤ –ΕΚΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08