search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:38
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ… στην επικοινωνία

19.06.2013 08:43
ΣΥΡΙΖΑ... στην επικοινωνία - Media

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να ξαναδεί την επικοινωνιακή του στρατηγική, να κάνει αλλαγές στο επιτελείο του, σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν προσφέρει σε όλη αυτήν τη θετική πορεία, αλλά φαίνεται ότι…

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να ξαναδεί την επικοινωνιακή του στρατηγική, να κάνει αλλαγές στο επιτελείο του, σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν προσφέρει σε όλη αυτήν τη θετική πορεία, αλλά φαίνεται ότι έχουν στερέψει από ιδέες και αντανακλαστικά, είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένο.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έχει πολιτικό αισθητήριο, να είναι χαρισματικός και συμπαθής και εκτός των κομματικών του συνόρων, να διαθέτει αυτό που λένε «το νήμα» που τον συνδέει με τον κόσμο, αλλά όλα αυτά είναι χρήσιμα για ένα πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής, για κάποιον που φιλοδοξεί να είναι δεύτερος – στον χώρο του ή γενικώς –, όχι όμως για έναν πολιτικό αρχηγό, και μάλιστα υποψήφιο πρωθυπουργό.
 
Η κακή οργάνωση της ημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ – ενώ είχε προηγηθεί ένα… τουρ του προέδρου στους «διαπλεκόμενους» εκδότες –, η έλλειψη στοιχειώδους συντονισμού των στελεχών που εμφανίζονται στα ΜΜΕ, οι οργανωτικές και πολιτικές αδυναμίες που παρατηρήθηκαν στη συγκέντρωση του Συντάγματος – κακό τηλεοπτικό στήσιμο της εξέδρας, λάθος διάταξη των συγκεντρωμένων, καμιά πρωτοτυπία στην καμπάνια ενημέρωσης για τη συγκέντρωση αλλά και η «ρηχή» ομιλία, αδικούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Φωτιά στα επιτελεία», όπως έλεγε ο… Μεγάλος Τιμονιέρης, προκειμένου να βρει ξανά την περπατησιά του το πράγμα.
 
Αλλαγές λοιπόν στο επικοινωνιακό επιτελείο – αμέσως μετά το συνέδριο –, γιατί έτσι δεν πας σε εκλογές, είτε γίνουν πρόωρες είτε όχι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:37