search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:37
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

19.06.2013 21:00
oldphotosprotoselido_20.6.131371671575.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Όλα στο μαύρο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης βάζουν «φερετζέ» την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ. Στην πραγματική ζωή, οι νέες «μαύρες τρύπες» σκοτώνουν το κοινωνικό κράτος. (Σελ. 4)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Όλα στο μαύρο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης βάζουν «φερετζέ» την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ. Στην πραγματική ζωή, οι νέες «μαύρες τρύπες» σκοτώνουν το κοινωνικό κράτος. (Σελ. 4) 
 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απειλή Μέρκελ για επαναφορά στο… Grexit. Ο Σαμαράς ονειρεύεται σύντομα εκλογές και… αυτοδύναμη κυβέρνηση!! (Σελ. 6) 
 
ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται… προσεκτικά για εκλογές. Προσκλητήριο Τσίπρα σε αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκράτες να «τελειώσουν» την κυβέρνηση. (Σελ. 9) 
 
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Πίστωση χρόνου από την τρόικα ως το φθινόπωρο. Στο ταμείο… ξεπουλήματος (βλέπε ΤΑΙΠΕΔ) μετρούν – ξαναμετρούν, αλλά η φτώχεια είναι μεγάλη. (Σελ. 16,17) 
 
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: 162 εξαφανισμένα εκατομμύρια ευρώ μεταξύ 2007-2013! Μεγάλο «φαγοπότι» με επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. (Σελ. 57)
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 17 χρόνια από τον θάνατό του. Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» παραθέτει μια ιστορική ομιλία του για τη συνθήκη του Μάαστριχτ και πολλές αλήθειες για την Ευρώπη και τη Γερμανία. (Σελ. 58-59)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Συνέντευξη: Κωστής Μαραβέγιας: «Το λουκέτο στην ΕΡΤ ήταν ατσούμπαλη, πολιτικάντικη κίνηση».
Ακόμη: «Κλείσατε την ΕΡΤ; Τα έργα μας πίσω!» /  Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! / Σαράντα (και βάλε) καράτια: Η τελευταία τάση του Χόλιγουντ είναι οι γυναίκες ηθοποιοί πάνω από 40 ετών /  Ε, δεν το λες και Λούβρο (το Μουσείο Ακρόπολης) / Η άγνωστη γυναίκα της Γραμμικής Β’/  Do it yourself: Ηθοποιοί-σκηνοθέτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36