search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Δεν σας ψεκάζουμε, λέει ο Χαρακόπουλος

20.06.2013 11:25
Δεν σας ψεκάζουμε, λέει ο Χαρακόπουλος - Media

Στα περί ψεκασμών απάντησε σήμερα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος κάνοντας λόγο για «φαιδρότητες» που διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Στα περί ψεκασμών απάντησε σήμερα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για την αντιχαλαζική προστασία ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι τα αεροπλάνα της αντιχαλαζικής προστασίας έχουν μόνο σκοπό αυτόν και δεν ψεκάζουν τον κόσμο.
 
«Επειδή διακινούνται διάφορα φαιδρά ιδιαίτερα στο διαδίκτυο, ότι δήθεν ψεκάζουμε τον ελληνικό λαό για να μην αντιδρά στα μέτρα λιτότητας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι τα αεροπλάνα της αντιχαλαζικής προστασίας μόνη αποστολή έχουν την καταστολή του χαλαζιού».
 
Στην καταιγίδα της 10ης Ιουνίου αν και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις διαδοχικές πτήσεις η καθολική αποτροπή του χαλαζιού δεν ήταν εφικτή εξαιτίας του εξαιρετικά έντονου φαινομένου που αντίστοιχο δεν έχει παρατηρηθεί στα τελευταία τριάντα χρόνια που εφαρμόζεται το πρόγραμμα", ανέφερε ο κ. Χαρακόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26