search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Ταξιδιωτική Οδηγία Βρετανίας και Βουλγαρίας για Ελλάδα

05.05.2010 16:23
Ταξιδιωτική Οδηγία Βρετανίας και Βουλγαρίας για Ελλάδα - Media

Η Βρετανία πρώτη έσπευσε να εκδώσει Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, καλώντας τους βρετανούς που βρίσκονται στην Αθήνα, να μην μετακινιούνται. Ένα βήμα παραπάνω έκανε με την Ταξιδιωτική οδηγία προς του πολίτες της η Βουλγαρίας να αποφεύγουν την Ελλάδα την οποία εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης από την Σόφια.

Η Βρετανία πρώτη έσπευσε να εκδώσει Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, καλώντας τους βρετανούς που βρίσκονται στην Αθήνα, να μην μετακινιούνται.

Ένα βήμα παραπάνω έκανε με την Ταξιδιωτική οδηγία προς του πολίτες της η Βουλγαρίας να αποφεύγουν την Ελλάδα την οποία εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης από την Σόφια.

Στις ΗΠΑ, ετοιμάζουν την αντίστοιχη Ταξιδιωτική οδηγία, και γίνεται διπλωματική μάχη, να είναι ήπια, και όχι απαγορευτική για τους τουρίστες που έχουν προγραμματίσει διακοπές στην Ελλάδα.

Είναι φανερό, ότι η ζημιά από τα έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας είναι οδυνηρή όχι μόνο για τους αδικοχαμένους νέους, αλλά και για το μέλλον της χώρας, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου και το τελευταίο που χρειαζότανε, είναι ακυρώσεις ενόψει του καλοκαιριού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:23