search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56
MENU CLOSE

Σφαγεία και στα …δάση!

20.06.2013 21:00

Στοχοπροσήλωση στη «σωτηρία» της χώρας έχει ο Σταύρος Καλαφάτης, που αδιαλείπτως «βομβαρδίζει» το Κοινοβούλιο με τροπολογίες…

Στοχοπροσήλωση στη «σωτηρία» της χώρας έχει ο Σταύρος Καλαφάτης, που αδιαλείπτως «βομβαρδίζει» το Κοινοβούλιο με τροπολογίες που βάζουν «μαύρο» σε ό,τι έχει απομείνει από την πολεοδομική, χωροταξική και δασική νομοθεσία. Έτσι στο σχέδιο νόμου για το Κτηματολόγιο προστέθηκαν διάφορες φωτογραφικές τροπολογίες που προβλέπουν από την κατάργηση Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων και Ζωνών Οικιστικού Ελέγχου μέχρι τη νομιμοποίηση σφαγείων εντός δασικών εκτάσεων! Κορυφαίας εμπνεύσεως είναι επίσης η τροπολογία που ορίζει ότι χωράφια που είχαν παραχωρηθεί κατά χρήση αποκλειστικά για καλλιέργειες πριν από το 2003 μπορούν να πολεοδομηθούν ελεύθερα, αφού εξαιρούνται από όλους του περιορισμούς της εκτός σχεδίου δόμησης!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:54