search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση ο Οικονόμου – κόντρα με Ρεπούση

21.06.2013 08:02
Υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση ο Οικονόμου – κόντρα με Ρεπούση - Media

Τηλεοπτική κόντρα μεταξύ των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου και Μαρίας Ρεπούση λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο., πυροδότησε η δήλωση του πρώτου, ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση. (video)

Τηλεοπτική κόντρα μεταξύ των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου και Μαρίας Ρεπούση λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο., πυροδότησε η δήλωση του πρώτου, ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση. 
 
«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να παραμείνει στην κυβέρνηση» ανέφερε ο βουλευτής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ προσθέτοντας ότι κανένας υπουργός δεν θα πρέπει να παραιτηθεί.

«Το θέμα της ΕΡΤ δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, το ζήτημα είναι η αναδιοργάνωση και η ανακατανομή του δημοσίου τομέα ώστε να καταστεί εργαλείο ανάπτυξης» είπε.
 
Η δήλωση του κ. Οικονόμου προκάλεσε την αντίδραση της Μαρίας Ρεπούση που άφησε αιχμές εναντίον του για τις δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ΔΗΜΑΡ για την κυβέρνηση λίγη ώρα πριν τις κρίσιμες συνεδριάσεις.

«Εγώ θα πω την απόφασή μου στα όργανα, δεν είναι σωστό να βγαίνουμε μισή ώρα πριν τη συνεδρίαση των οργάνων να τα προκαταλαμβάνουμε και ο καθένας μας να λεει την άποψη του και ό,τι δεν έχει πει στις κοινές συνεδριάσεις» σημείωσε η κ. Ρεπούση.
 
 Παρεμβαίνοντας, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι μιλάει στα όργανα και στα ΜΜΕ και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. 

«Απόφαση της ΔΗΜΑΡ ήταν να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ευθύνης όχι κυβέρνηση της ΝΔ. Λειτούργησε πολλές φορές ο κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός μονοκομματικής κυβέρνησης» ανέφερε η κ. Ρεπούση. «Ονομάστηκε μεταρρύθμιση το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου έγιναν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση 350 προσλήψεις; Θες να κάνεις μεταρρύθμισες και προσλαμβάνεις 350 άτομα; Ποια είναι η μεταρρύθμιση;» διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, το θέμα της ΕΡΤ έγινε θέμα δημοκρατίας λόγω της μονομερούς απόφασης του πρωθυπουργού. Διαβεβαίωσε πάντως, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να σταματήσει να είναι δύναμη της ευθύνης, παραμένοντας όμως και Αριστερά της Δημοκρατίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50