search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για την νέα κυβέρνηση

23.06.2013 06:58
Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για την νέα κυβέρνηση - Media

Σε «αναμμένα κάρβουνα»  κάθονται και σήμερα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που καλοβλέπουν μια υπουργική καρέκλα, καθώς όπως εκτιμάται, ο ανασχηματισμός θα γίνει αύριο.

Σε «αναμμένα κάρβουνα»  κάθονται και σήμερα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που καλοβλέπουν μια υπουργική καρέκλα, καθώς όπως εκτιμάται, ο ανασχηματισμός θα γίνει αύριο.

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευ.Βενιζέλος βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και σε διαρκή επικοινωνία μέσω συνεργατών τους, ενώ σήμερα αναμένεται να συναντηθούν για να καταλήξουν: πρώτον, στη νέα δομή της κυβέρνησης και, δεύτερον, στα πρόσωπα.

Από πλευράς ΝΔ «αμετακίνητοι» θεωρείται το οικονομικό επιτελείο και οι σημερινοί υπουργοί Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης , Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Επικρατείας (και στενός συνεργάτης του κ.Σαμαρά) Δημήτρης Σταμάτης.

Η προσοχή και των δύο εστιάζεται στο «ορφανό» υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς αυτό θα σηκώσει το βάρος των επόμενων απολύσεων στο Δημόσιο (σ.σ. 2.000 επιπλέον μέχρι τον Δεκέμβριο τη στιγμή που η δυστοκία για την εξεύρεση των πρώτων 2.000 ξεπεράσθηκε με το κλείσιμο της ΕΡΤ) και της περίφημης κινητικότητας. 

Από πλευράς Μαξίμου η προτίμηση ακούει στο όνομα του Μάκη Βορίδη, ωστόσο η Ιπποκράτους προτιμά εξωκοινοβουλευτικό «παράγοντα υψηλού κύρους» για να σηκώσει το βάρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:47