search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Φόνος για ένα ζευγάρι παπούτσια

24.06.2013 21:00
Φόνος για ένα ζευγάρι παπούτσια - Media

Αν συνδυαστούν η απληστία μιας εταιρείας αθλητικών ειδών, η οποία λανσάρει ένα σπάνιο ζευγάρι παπουτσιών υπογεγραμμένο από τον καλύτερο μπασκετμπολίστα του κόσμου, η μανία των καταναλωτών για να αποκτήσουν κάθε τι το «ιδιαίτερο»…

Αν συνδυαστούν η απληστία μιας εταιρείας αθλητικών ειδών, η οποία λανσάρει ένα σπάνιο ζευγάρι παπουτσιών υπογεγραμμένο από τον καλύτερο μπασκετμπολίστα του κόσμου, η μανία των καταναλωτών για να αποκτήσουν κάθε τι το «ιδιαίτερο» και η ηλίθια αμερικάνικη κουλτούρα περί οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, τότε το μείγμα είναι τουλάχιστον εκρηκτικό Και μπορεί πολύ εύκολα να στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο, έστω και αν αυτός πηγαίνει γυρεύοντας.
Η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα στα ρούχα και τα υποδήματα του Λεμπρόν Τζέϊμς έβγαλε στην αγορά σε πολύ περιορισμένο αριθμό, ένα ζευγάρι που φέρει την υπογραφή του δις πρωταθλητή και κορυφαίου παίκτη του ΝΒΑ.
Τα παπούτσια έγιναν ανάρπαστα παρότι το κόστος τους φτάνει τα 180 δολάρια το ζευγάρι, νούμερο υπερβολικά υψηλό για αθλητικά παπούτσια.
Στα μαγαζιά τα κομμάτια ήταν περιορισμένα και σχηματίστηκαν ουρές έξω από αυτά. Στο «Wish», που βρίσκεται στην Ατλάντα, έγινε το κακό. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού είχαν ανακοινώσει ότι έχουν προς πώληση μόλις 22 ζευγάρια αλλά αυτό δεν εμπόδισε περισσότερα από 50 άτομα να στηθούν στην ουρά, ορισμένοι μάλιστα από τις 5.30 το πρωί –πέντε ώρες πριν να ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος.
Οι πιθανότητες και στατιστικά ήταν σχεδόν απόλυτες ότι στους 50 ανθρώπους, τουλάχιστον ένας θα ήταν προβληματικός. Όντως, ένας από όσους στέκονταν στην ουρά, αποδείχτηκε ιδιαίτερα ενοχλητικός. Πείραζε τους άλλους που έμοιαζαν πιο αδύναμοι και αποπειράθηκε να κλέψει τα πορτοφόλια δύο εκ των παρευρισκομένων. Με τα πολλά προκάλεσε την οργή ενός τύπου που, πολύ απλά, έβγαλε το όπλο και σκότωσε τον ενοχλητικό πορτοφολά.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο δράστης ξαναγύρισε στην ουρά σα να μην συνέβη τίποτα και κέρδισε τη συμπάθεια όλων των υπολοίπων που είχαν αγανακτήσει με τις προκλήσεις του θύματος.
Όταν κατέφθασε η αστυνομία, άπαντες κατέθεσαν υπέρ του δράστη, το περιστατικό χαρακτηρίστηκε «αυτοάμυνα» και η υπόθεση έκλεισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:54