search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

26.06.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Γιώργος Κιμούλης: «Η αντίδραση είναι στους δρόμους, όχι στους διαδρόμους»

Συνέντευξη Γιώργος Κιμούλης: «Η αντίδραση είναι στους δρόμους, όχι στους διαδρόμους»
 
Δελτίο καιρού: Άγιοι και δαίμονες
«Αυτά που θέλει ο κόσμος»
Habemus υπουργείο πολιτισμού
Απόλυτη ακινησία, απόλυτη κραυγή
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Μάλι!
 
 
Υπόθεση αρχαιοκαπηλία: Το παράνομο εμπόριο αρχαιοτήτων είναι μια μπίζνα με τεράστιο τζίρο που υποστηρίζεται από ένα καλά στημένο κύκλωμα. «Πληγή» για την Ελλάδα παραμένουν ακόμα τα αρχεία της Σχοινούσας για κλεμμένες αρχαιότητες
 
Όλη η Ελλάδα ένα φεστιβάλ. Τα περιφερειακά φεστιβάλ καλά κρατούν, ακόμα και στον καιρό της κρίσης. Τα προβλήματα είναι πολλά, κυρίως οικονομικά, αλλά το μεράκι περισσεύει. Κάναμε ένα «οδοιπορικό» στις μεγάλες και μικρές διοργανώσεις της περιφέρειας.
 
«Life»: Ένα κόμικ για τυφλούς. Ένας Δανός φοιτητής, ο Φίλιπ Μέγιερ, σχεδίασε το πρώτο κόμικ για τυφλούς ανθρώπους, που έχει  τίτλο «Life» χρησιμοποιώντας την μέθοδο Μπράιγ.
 
Η τέχνη της φιλανθρωπίας. Κάποτε οι καλλιτέχνες στήριζαν πολιτικές ιδέες σε μαζικές δωρεάν συναυλίες. Αργότερα η φιλανθρωπία μπήκε στα…σαλόνια πλούσιων κυριών. Και σήμερα, στην Ελλάδα της κρίσης, οι καλλιτέχνες προσκαλούνται συνεχώς να στηρίξουν κοινωνικούς σκοπούς. Ποιος φοβάται τη Γκρέις. Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Ολιβιέ Νταχάν “Γκρέις, του Μονακό“ εμφανίζουν την  καταπληκτική μεταμόρφωση της Νικόλ Κίντμαν σε Γκρέις Κέλι.  
Ο μυστηριώδης κύριος hylot. Προφίλ.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Παγκόσμιος πόλεμος Ζ»,  «Υψηλή μαγειρική», «Γάμος σε δόσεις», «Οι καταφερτζήδες», «Θρέψε κοράκια»,  «Δύο για το δρόμο», «Τακούνια… σε μυστική αποστολή»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:05