search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:53
MENU CLOSE

«Η είδηση υπό διωγμό» στο Ευρωκοινοβούλιο – (Φωτογραφίες)

26.06.2013 10:32
«Η είδηση υπό διωγμό» στο Ευρωκοινοβούλιο – (Φωτογραφίες) - Media

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο, στην έκθεση με τίτλο  «Η είδηση υπό διωγμό», που διοργανώθηκε από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτίνας Μαριλένας Κοππά

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο, στην έκθεση με τίτλο  «Η είδηση υπό διωγμό», που διοργανώθηκε από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτίνας Μαριλένας Κοππά.
Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται στιγμιότυπα που δείχνουν καθαρά τον αγώνα των φωτορεπόρτερ, σε αντίξοες συνθήκες, για να αναδείξουν σκηνές που σφίγγουν πολλές φορές το στομάχι.
«Μόνη ασπίδα προστασίας των ανθρώπων του Τύπου είναι η δημοσίευση και σε αυτό βοηθά η έκθεση που παρουσιάζεται στις Βρυξέλλες» σχολίασε η Μαριλένα Κοππά.
Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από στοιχεία έρευνας της ΕΦΕ σχετικά με τη βία που ασκείται κατά των φωτορεπόρτερ.
 
Δείτε το Photo Gallery:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50