search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Το φεστιβάλ του Jumping Fish από την Cosmote

26.06.2013 13:35
Το φεστιβάλ του Jumping Fish από την Cosmote - Media

To Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes είναι ο νέος μουσικός θεσμός που παρουσιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Jumping Fish της COSMOTE.

To Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes είναι ο νέος μουσικός θεσμός που παρουσιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Jumping Fish της COSMOTE.
 
Για πρώτη φορά, οι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE συναντούν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Στο Jumping Fish Festival 2013 όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους δημιουργούς, ερμηνευτές, τραγουδοποιούς και τα συγκροτήματα που έχει ανακαλύψει και στηρίξει το Jumping Fish: Rous, George Gaudy, His Majesty The King of Spain, Los Mujeros και Minor Project. Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί «ήρωες» τους, Πάνος Μουζουράκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, Νικήτας Κλιντ και ένα απολαυστικό όνομα-έκπληξη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο www.jumpingfish.gr για να ανταλλάξουν τα τραγούδια τους σε έναν πρωτότυπο και μελωδικό διάλογο.

Το Jumping Fish Festival 2013 αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες του αύριο στηρίζοντας τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28