search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:51
MENU CLOSE

Υποψήφιος ο Δημήτρης Κρανιώτης για το Νόμπελ Ειρήνης!

27.06.2013 06:15
Υποψήφιος ο Δημήτρης Κρανιώτης για το Νόμπελ Ειρήνης! - Media

Μεγάλη διάκριση για τον Λαρισαίο ποιητή και γιατρό Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ο οποίος είναι υποψήφιος με τον οργανισμό "Global Harmony Association" για το Νόμπελ Ειρήνης 2013.

Μεγάλη διάκριση για τον Λαρισαίο ποιητή και γιατρό Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ο οποίος είναι υποψήφιος με τον οργανισμό "Global Harmony Association" για το Νόμπελ Ειρήνης 2013.
Ο κ. Κρανιώτης είναι ένας από τους 76 συγγραφείς-μέλη αυτού του οργανισμού, οι οποίοι συνέγραψαν το βιβλίο για την παγκόσμια ειρήνη "The ABC of Harmony".
Ο πολυβραβευμένος ποιητής, που ζει και εργάζεται στη Λάρισα ως ειδικός παθολόγος γιατρός, συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο με τρία ποιήματα του.
Έχει εκδώσει επτά ποιητικές συλλογές ενώ ποιήματα του έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.
To 2009 ανακηρύχθηκε Ακαδημαϊκός από την Ακαδημία Tiberina της Ρώμης, ενώ το 2008 ανακηρύχθηκε Ακαδημαϊκός από την Διεθνή Ακαδημία Micenei της Ιταλίας.
Το 2007 ανακηρύχθηκε στην Ινδία Διδάκτωρ Λογοτεχνίας από την Παγκόσμια Ακαδημία Τεχνών και Πολιτισμού (WAAC).
To 2011 ανακηρύχθηκε "Laureate Man of Letters" (Δαφνοστεφανωμένος) από την United Poets Laureate International.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15