search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Έγκυος ήταν η μητέρα-οδηγός του μοιραίου τροχαίου στον Άγιο Στέφανο!

27.06.2013 07:21
Έγκυος ήταν η μητέρα-οδηγός του μοιραίου τροχαίου στον Άγιο Στέφανο! - Media

Η τραγωδία δεν έχει τέλος με το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο και όπως φαίνεται τα θύματα δεν ήταν πέντε γυναίκες αλλά… έξι μεταξύ εκ των οποίων οι τέσσερις 16χρονες αθλήτριες του τοπικού σύλλογου.

Η τραγωδία δεν έχει τέλος με το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο και όπως φαίνεται τα θύματα δεν ήταν πέντε γυναίκες αλλά… έξι μεταξύ εκ των οποίων οι τέσσερις 16χρονες αθλήτριες του τοπικού συλλόγου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής, η μητέρα και οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί και δεν είχε στο αίμα της αλκοόλ ή άλλες ουσίες γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση των ειδικών της τροχαίας ότι πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της από παθολογικά αίτια και για αυτό τον λόγο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος του αυτοκινήτου στην άσφαλτο.
 
Στο μεταξύ, στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν την Τετάρτη η μητέρα, η κόρη της και τα άλλα δύο 16χρονα κορίτσια.
 
Συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τα αγγελούδια στον δρόμο προς την αιωνιότητα.
 
Μέσα σε άσπρα φέρετρα και ντυμένες νυφούλες οι τρεις από τις τέσσερις 16χρονες, η Κατερίνα Παρίση, η Αθανασία (Σία) Καραστεργίου και η Μαρία Ειρήνη (Μερίνα) Σταυρουλάκη μαζί με την μητέρα της Αθηνά (Νανά).
 
Η τέταρτη 16χρονη, η Μαρίνα Τρίφτη, θα πρέπει να μεταφερθεί πίσω στην Αλβανία απ΄ όπου κατάγεται η μητέρα της.
 
Πηγή: volleynews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32