22/07/2019 16:45:47

Βουλευτής των ΑΝΕΛ κατέθεσε αγωγή κατά του Καρατζαφέρη

Βουλευτής των ΑΝΕΛ κατέθεσε αγωγή κατά του Καρατζαφέρη - Media
Αγωγή κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η αγωγή έχει να κάνει σχετικά με δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη κατά της βουλευτή από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ μετά από τα όσα είχε πει η κ. Χρυσοβελώνη στη Βουλή για υπόγεια εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων του προέδρου του ΛΑΟΣ από την ΝΔ.

Μετά την κατάθεση της αγωγής η κ Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης θα μάθει με τον δύσκολο τρόπο ότι η συκοφάντηση έχει για τον ίδιο εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες. Και δεν μιλάω μόνο για το ποσό του 1.500.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει. Αναφέρομαι βέβαια και στις ποινικές συνέπειες που έχουν τέτοιες πράξεις σε κατ' επάγγελμα συκοφάντες.

Το ευχάριστο είναι ότι με την αποζημίωση που θα επιδικαστεί θα βοηθηθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα του Βόλου αλλά και τα παιδικά χωριά SOS, φορείς με μεγάλες οικονομικές ανάγκες. Τα χρήματα της τεράστιας περιουσίας του Γιώργου Καρατζαφέρη θα πιάσουν επιτέλους τόπο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.