search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Βουλευτής των ΑΝΕΛ κατέθεσε αγωγή κατά του Καρατζαφέρη

27.06.2013 11:37
Βουλευτής των ΑΝΕΛ κατέθεσε αγωγή κατά του Καρατζαφέρη - Media

Αγωγή κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Αγωγή κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η αγωγή έχει να κάνει σχετικά με δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη κατά της βουλευτή από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ μετά από τα όσα είχε πει η κ. Χρυσοβελώνη στη Βουλή για υπόγεια εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων του προέδρου του ΛΑΟΣ από την ΝΔ.

Μετά την κατάθεση της αγωγής η κ Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης θα μάθει με τον δύσκολο τρόπο ότι η συκοφάντηση έχει για τον ίδιο εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες. Και δεν μιλάω μόνο για το ποσό του 1.500.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει. Αναφέρομαι βέβαια και στις ποινικές συνέπειες που έχουν τέτοιες πράξεις σε κατ' επάγγελμα συκοφάντες.

Το ευχάριστο είναι ότι με την αποζημίωση που θα επιδικαστεί θα βοηθηθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα του Βόλου αλλά και τα παιδικά χωριά SOS, φορείς με μεγάλες οικονομικές ανάγκες. Τα χρήματα της τεράστιας περιουσίας του Γιώργου Καρατζαφέρη θα πιάσουν επιτέλους τόπο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:44