search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:40
MENU CLOSE

Αλλαγές στο Star

28.06.2013 12:25
Αλλαγές στο Star - Media

Αλλαγές στο δημοσιογραφικό του δυναμικό ανακοίνωσε το Star Channel και από 1η Σεπτεμβρίου η Μάρα Ζαχαρέα αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου θα παρουσιάζει νέα, τρίωρη, ενημερωτική εκπομπή.

Αλλαγές στο δημοσιογραφικό του δυναμικό ανακοίνωσε το Star Channel και από 1η Σεπτεμβρίου η Μάρα Ζαχαρέα αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου θα παρουσιάζει νέα, τρίωρη, ενημερωτική εκπομπή.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση Star Channel αναφέρει:
 
«Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος των τηλεθεατών μας, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού τομέα του Star.
 
Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013.
 
Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο,αναλαμβάνει  Διευθυντής Ειδήσεων.
 
Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
 
Η κα Μάρα Ζαχαρέα, από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων(Δευτέρα έως Παρασκευή) και παράλληλα συνεχίζει να έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία των ιστοσελίδων του σταθμού.
 
Ο κ. Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.
 
Ενημερωτική εκπομπή
 
Με χαρά ανακοινώνουμε και εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Star με την επιτυχημένη δημοσιογράφο κα Πόπη Τσαπανίδου.  Η κα. Τσαπανίδου, με τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας που τη διακρίνει, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν τρίωρη ενημερωτική πρωινή εκπομπή. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του  Star και της ευχόμαστε τα καλύτερα.
 
Το Star πάει ένα βήμα μπροστά και διατηρεί, εκτός από το ηλεκτρονικό, και το ανθρώπινο πρόσωπό του, έχοντας στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών και πάντα τη διαδραστική επικοινωνία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38