search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:38
MENU CLOSE

Διεκόπη προσωρινά η ομιλία του Αντ. Σαμαρά λόγω αδιαθεσίας

28.06.2013 18:10
Διεκόπη προσωρινά η ομιλία του Αντ. Σαμαρά λόγω αδιαθεσίας - Media

«Με το ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσουμε την 4ετία για το καλό της πατρίδας», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ενώ μία αδιαθεσία τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη από τους συνέδρους για να καθίσει για δύο λεπτά.

«Με το ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσουμε την 4ετία για το καλό της πατρίδας», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ενώ μία αδιαθεσία τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη από τους συνέδρους για να καθίσει για δύο λεπτά.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Σαμαράς ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και τέσσερις ημέρες.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός απέδωσε εύσημα στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο όπως είπε η ΝΔ θα εξαντλήσει την τετραετία γιατί το καλό της πατρίδας, αλλά και τη ΔΗΜΑΡ. Και οι τρεις μαζί είπε, τα καταφέραμε το τελευταίο χρόνο. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την λέμε, πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε «ψήφο εμπιστοσύνης» για την Ελλάδα την επιλογή του αγωγού TAP, εκτιμώντας πως η Ελλάδα καθίσταται πόλος επενδύσεων.
«Θα νιώσουμε πραγματικά δικαιωμένοι, όταν καταφέρουμε να νικήσουμε την ανεργία».

Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την σκληρή γραμμή για την ΕΡΤ:
«Περάσαμε μια μεγάλη δοκιμασία γιατί είχαμε το θάρρος να κλείσουμε την αμαρτωλή ΕΡΤ. Δεν καταργήσαμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, καταργήσαμε την ΕΡΤ, της σπατάλης, των σκανδάλων και της διαφθοράς».

Ο πρωθυπουργός κινήθηκε στην λογική της επιτυχίας της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Μέσα σε ένα χρόνο διαψεύσαμε όλα τα σενάρια της καταστροφής. Κρατήσαμε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Βάλαμε τις προϋποθέσεις για ανάκαμψη που δεν θα αργήσει».

Επανέλαβε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να επιτύχει πρωτογενή πλεονάσματα ώστε να βγει η χώρα από «τα μνημόνια μια ώρα αρχύτερα».

«Προτιμώ να διαψεύδεται ο κ. Τσίπρας και να χαίρεται η Ελλάδα, παρά να χαίρεται ο κ. Τσίπρας αλλά να καταστρέφεται η Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε την αποτυχία της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ, σημείωσε όμως πως «Η ΔΕΠΑ σκόνταψε προσωρινά αλλά σύντομα θα πάρουν την απάντησή τους».
Όσον αφορά την αρχική του θέση για το μνημόνιο, σημείωσε: «Πρώτοι εμείς επισημάναμε το λάθος του Μνημονίου, τώρα το αναγνωρίζουν όλοι».
 
Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα φανούν και οι νέοι συσχετισμοί που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα μετά από ένα χρόνο πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:38