search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Πίσω στη ΝΔ και ο Μαρκόπουλος

01.07.2013 12:23
Πίσω στη ΝΔ και ο Μαρκόπουλος - Media

Το δρόμο της επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία πήρε μετά Θοδωρή Σολδάτο και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος όπως αναφέρει, ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού.

Το δρόμο της επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία πήρε μετά Θοδωρή Σολδάτο και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος όπως αναφέρει, ανταποκρίνεται στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού.
 
«Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση» σημειώνει.
 
Αναλυτικά η πλήρης δήλωση του Κώστα Μαρκόπουλου:
 
Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη.
 
Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας Πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη, που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος
Σε όλη μου την πορεία υπηρέτησα αρχές και αξίες και βάδισα με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.
 
Εξάλλου, η εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. Την εντολή αυτή δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία.
Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:20