search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:50
MENU CLOSE

«Χτενίζει» η ΕΛ.ΑΣ. την ορεινή Ναυπακτία για τους υπόλοιπους δραπέτες των Τρικάλων

03.07.2013 05:38
«Χτενίζει» η ΕΛ.ΑΣ. την ορεινή Ναυπακτία για τους υπόλοιπους δραπέτες των Τρικάλων - Media

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ορεινή Ναυπακτία, μετά τη χθεσινοβραδινή μάχη ανδρών των ΕΚΑΜ με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εξ αυτών κι ενός συγγενή του. Αναζητούνται οι υπόλιποι δραπέτες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ορεινή Ναυπακτία, μετά τη χθεσινοβραδινή μάχη ανδρών των ΕΚΑΜ με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εξ αυτών κι ενός συγγενή του. Αναζητούνται οι υπόλιποι δραπέτες.
 
Στις έρευνες συμμετέχουν τουλάχιστον 300 αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και άνδρες των EKAM, της Αντιτρομοκρατικής και της ΟΠΚΕ.
 
Η συμπλοκή έγινε στις 9 το βράδυ στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νεκροί είναι ο 25χρονος Λίκα Έντισον, ένας εκ των καταζητούμενων δραπετών των φυλακών Τρικάλων που είχαν συμμετάσχει στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού στο Δίστομο και ένας συγγενής του, δραπέτης κι αυτός από άλλες φυλακές το 2006, ο οποίος είχε καταδικαστεί προ πενταετίας για ληστείες και άλλα αδικήματα και φαίνεται να έπαιξε ρόλο οργανωτή στην απόδραση των 11 από τα Τρίκαλα τον περασμένο Μάρτιο.
 
Από την ώρα της συμπλοκής ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή, θεωρώντας ότι οι υπόλοιποι δραπέτες δεν έχουν απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των νεκρών βρέθηκαν καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πιστόλι. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης βρίσκονται πλέον σε κλοιό και οι άλλοι τέσσερις καταζητούμενοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Μάριο Κόλα. Ήδη στην περιοχή έχει εξαπολυθεί ευρύτατη επιχείρηση για τον εντοπισμό τουλάχιστον των δύο από αυτούς, που είχαν δραπετεύσει στις 22 Μαρτίου από τις φυλακές Τρικάλων.
 
«Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι να συλλάβουμε ή να εξουδετερώσουμε και τους υπολοίπους. Είναι στοίχημα για εμάς αυτή η επιχείρηση και ζήτημα τιμής για την Αστυνομία» δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛΑΣ., που από την αρχή της επιχείρησης, πριν από 15 μέρες, βρίσκεται στα βουνά των τριών γειτονικών νομών στο κατόπι των δραπετών των φυλακών των Τρικάλων.
 
Οι κακοποιοί είναι πολύ επικίνδυνοι και εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά και στο θάνατο μιας νεαρής κοπέλας, στα Ίσθμια.
 
Πληροφορίες από agriniopress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49