search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Μέρκελ: Το χρέος της Ελλάδας δεν θα χρειαστεί νέο «κούρεμα»

03.07.2013 08:06
Μέρκελ: Το χρέος της Ελλάδας δεν θα χρειαστεί νέο «κούρεμα» - Media

Την άποψη ότι το ελληνικό χρέος δεν θα χρειαστεί νέο «κούρεμα», εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Την άποψη ότι το ελληνικό χρέος δεν θα χρειαστεί νέο «κούρεμα», εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος στο ερώτημα εάν θα υπάρξει νέο «κούρεμα» του χρέους απάντησε πως «δεν βλέπω κάτι τέτοιο». Σε ερώτηση για το εάν η Ευρώπη, ακόμα και χωρίς το ΔΝΤ, θα στηρίξει ένα πρόγραμμα για την Ελλάδα, η Άγκελα Μέρκελ σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει προχωρήσει χάρη στην κυβέρνηση του Σαμαρά που προσανατολίζεται πολύ προς τις μεταρρυθμίσεις». Συμπληρώνοντας ότι «είμαι βέβαιη ότι η βιωσιμότητα του χρέους θα εξακολουθήσει να υφίσταται».

Απέφυγε όμως να απαντήσει η Γερμανίδα καγκελάριος στο ερώτημα τι θα συμβεί αν το ΔΝΤ επιμείνει στην άποψή του ότι θα πρέπει να μειωθεί το ελληνικό χρέος για να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:56