24/10/2019 04:13:37

Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ «στηρίζει» την Μαρί Λεπέν

Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ «στηρίζει» την Μαρί Λεπέν - Media
O Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, ευρωβουλευτής των Πρασίνων, δήλωσε σήμερα ότι στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε κατά της άρσης ασυλίας της προέδρου του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν, καθώς θεωρεί πως ένα τέτοιο μέτρο πρέπει να εφαρμόζεται «για πράξεις και όχι για λόγια».
 
«Ψήφισα κατά. Οι βλακείες, οι ανοησίες, οι τρέλες της Μαρίν Λε Πεν είναι δηλώσεις. Εγώ είμαι πολύ τυπικός στο θέμα αυτό. Η άρση της ασυλίας γίνεται για πράξεις όχι για λόγια», είπε ο Κον Μπεντίτ μιλώντας στο ραδιοσταθμό France Inter.
 
«Εγώ, ακόμα και για τις πιο τρελές, τις πιο βλακώδεις δηλώσεις, είμαι υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης»,πρόσθεσε ο  αντιπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ πρόσθεσε ότι με την πράξη του δεν υπερασπίζεται ό,τι δηλώνει η Λε Πεν.
 
Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε χθες υπέρ της άρσης της ασυλίας της Λε Πεν, την οποία θα μπορέσει να δικάσει η γαλλική δικαιοσύνη για τη δήλωσή της με την οποία συνέκρινε τις προσευχές των μουσουλμάνων στο δρόμο με τη γερμανική κατοχή στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.