14/12/2019 06:45:01

Έρχεται το 5ο PICK Πάτρας

Έρχεται το 5ο PICK Πάτρας - Media
Οι κινητήρες των καρτ ζεσταίνονται και η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για 5η χρονιά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.
 
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον Γενικό και το Τεχνικό Κανονισμό του 5ου PICK (Patras International Circuit for Kart), προκειμένου να ενημερωθούν οι οδηγοί που θέλουν να αγωνιστούν στη μοναδική –ειδικά διαμορφωμένη- πίστα στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης. Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι την Δευτέρα 09/09/2013 (22:00).
 
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS 125, SUPER.
 
Είναι σημαντικό ότι με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) το κόστος συμμετοχής για άλλη μια χρονιά παραμένει στα 180€, ενώ όσοι δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι 30/07 θα έχουν έκπτωση 30%. Για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 
Οι συνεργαζόμενοι φορείς διοργάνωσης του 5ου PICK έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την φιλοξενία του θεσμού και εκτιμούν ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποζημιώσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν και θα προβάλει για άλλη μια φορά την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.
 
Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.