search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:08
MENU CLOSE

Έρχεται το 5ο PICK Πάτρας

03.07.2013 17:31
Έρχεται το 5ο PICK Πάτρας - Media

Οι κινητήρες των καρτ ζεσταίνονται και η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για 5η χρονιά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι κινητήρες των καρτ ζεσταίνονται και η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για 5η χρονιά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.
 
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον Γενικό και το Τεχνικό Κανονισμό του 5ου PICK (Patras International Circuit for Kart), προκειμένου να ενημερωθούν οι οδηγοί που θέλουν να αγωνιστούν στη μοναδική –ειδικά διαμορφωμένη- πίστα στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης. Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι την Δευτέρα 09/09/2013 (22:00).
 
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS 125, SUPER.
 
Είναι σημαντικό ότι με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart – P.I.C.K.) το κόστος συμμετοχής για άλλη μια χρονιά παραμένει στα 180€, ενώ όσοι δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι 30/07 θα έχουν έκπτωση 30%. Για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 
Οι συνεργαζόμενοι φορείς διοργάνωσης του 5ου PICK έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την φιλοξενία του θεσμού και εκτιμούν ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποζημιώσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν και θα προβάλει για άλλη μια φορά την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.
 
Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15