search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Κλείνει περιοδικά μέχρι την Κυριακή ο σταθμός του Μετρό «Άγιος Δημήτριος»

04.07.2013 06:39
Κλείνει περιοδικά μέχρι την Κυριακή ο σταθμός του Μετρό «Άγιος Δημήτριος» - Media

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί για αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα, ο σταθμός του Μετρό «Άγιος Δημήτριος», στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης έως τον σταθμό «Ελληνικό».

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί για αρκετές ώρες μέσα στην εβδομάδα, ο σταθμός του Μετρό «Άγιος Δημήτριος», στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης έως τον σταθμό «Ελληνικό».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ AE, στο λειτουργικό τμήμα του δικτύου απαιτείται η πραγματοποίηση τεχνικών εργασιών.
Για τον λόγο αυτό, ο σταθμός «Αγ. Δημήτριος» της γραμμής 2 βρίσκεται εκτός λειτουργίας από χθες Τετάρτη στις 22:00 έως και τη λήξη της βάρδιας, σήμερα Πέμπτη από τις 05:30 έως και τις 07:30, το ερχόμενο Σάββατο από τις 22:00 έως και τη λήξη της βάρδιας και την ερχόμενη Κυριακή από την έναρξη έως και τη λήξη της βάρδιας.
Τις ημέρες αυτές οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στον σταθμό «Δάφνη». Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία «Στ. Δάφνης- Στ. Αγ. Δημήτριος».
Το Σάββατο 06/07/2013 η γραμμή θα λειτουργεί μέχρι τις 02:00 (το πρωί της Κυριακής). Η αφετηρία και το τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Δάφνη» και συγκεκριμένα στη στάση με ονομασία «Στ. Δάφνης (Αφετ. 201)». Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις υπάρχουσες στη διαδρομή στάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35