search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Γιατρός γρονθοκοπεί ανήμπορο ασθενή

04.07.2013 09:02
Γιατρός γρονθοκοπεί ανήμπορο ασθενή - Media

Συγκλονιστικές σκηνές καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας σε νοσοκομείο της Ρωσίας. 

Συγκλονιστικές σκηνές καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας σε νοσοκομείο της Ρωσίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Dailymail, ένας διασωληνωμένος ασθενής δέχεται επίθεση από το γιατρό, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
 
Στα πλάνα από το εσωτερικό του δωματίου φαίνεται ξεκάθαρα πως ο γιατρός πλησιάζει τον ασθενή, τον χτυπά δυνατά στο πρόσωπο και στη συνέχεια στο στήθος. Ο ασθενής δεν μπορεί να αντιδράσει καθώς είναι διασωληνωμένος και έτσι δέχεται τα βίαια χτυπήματα του γιατρού.
 
Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο σε νοσοκομείο του Περμ στα Ουράλια, ωστόσο το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα τώρα.
 
Ο γιατρός Andrey Votyakov, ερωτώμενος για τη συμπεριφορά του απάντησε: ''Ήταν μία δύσκολη ημέρα. Όταν μπήκα στο δωμάτιο ήμουν εξαντλημένος. Δούλευα ένα ολόκληρο 24ωρο''.
 
''Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο στο χειρουργείο, καθώς ήταν μία περίπλοκη επέμβαση. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να τον βοηθήσουμε και αυτός δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Παρασύρθηκα και τον γρονθοκόπησα, παρουσία των συναδέλφων μου''.
 
''Συνεχίσαμε τη θεραπεία αλλά ο ασθενής κατέληξε. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη και ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά του'' αναφέρει ο γιατρός, ενώ η οικογένεια του θύματος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση.
 
Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα. Έχουν ήδη επισκεφθεί το εν λόγω νοσοκομείο σε μία προσπάθεια να κατανοήσουν αν ο θάνατος του ασθενή επήλθε από τα βίαια χτυπήματα του γιατρού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50