search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Εκτελεστές με… ονοματεπώνυμο

04.07.2013 15:44
Εκτελεστές με... ονοματεπώνυμο - Media

Στη δημοσιότητα έδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα στοιχεία δύο επικίνδυνων Ελλήνων κακοποιών, οι   οποίοι κατηγορούνται για σωρεία ένοπλων ληστειών σε τράπεζες ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εκτέλεση πληρωμένων συμβολαίων θανάτου.

Στη δημοσιότητα έδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα στοιχεία δύο επικίνδυνων Ελλήνων κακοποιών, οι   οποίοι κατηγορούνται για σωρεία ένοπλων ληστειών σε τράπεζες ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εκτέλεση πληρωμένων συμβολαίων θανάτου.

Πρόκειται για τους Θέμη Δήμου (28 χρονών)

και Δημήτρη Βαρβαρέσο (23 χρόνων).

Ο Δήμου συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε καφετέρια στο Χαλάνδρι, όπου βρισκόταν μαζί με τον Βαρβαρέσο. Ο 23χρονος όμως κατάφερε να ξεφύγει «μέσα από τα χέρια» των αστυνομικών της Ασφάλειας και από τότε αναζητείται.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του επικίνδυνου ληστή συμμετέχουν και αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Πάτρας, αφού εκτιμάται ότι ο Βαρβαρέσος σε μαζί με το Δήμου ήταν οι εκτελεστές την εν ψυχρώ δολοφονίας του Κώστα  Φράγκου και του Βασίλη Σινούρη, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα, τον περασμένο Απρίλιο.

Οι δράστες της διπλής ανθρωποκτονίας εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, στον αδυσώπητο πόλεμο των «νονών της Πάτρας» για τον έλεγχο της νυχτερινής ζωής, που εδώ και χρόνια μαίνεται στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Μετά το φονικό και προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους ο Βαρβαρέσος και ο Δήμου βρήκαν καταφύγιο στην Αθήνα.

Άλλωστε λίγες ημέρες μετά το μακελειό έξω από το νυχτερινό κέντρο Bijoux, ένα ακόμα φερόμενο ως πρωτοκλασάτο στέλεχος αντίπαλης συμμορίας έπεφτε νεκρό, ύστερα από ενέδρα που του έστησαν πληρωμένοι εκτελεστές στην περιοχή Γαλανέϊκά.

Για τη συγκεκριμένη δολοφονία έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί στενό συγγενικό πρόσωπο του Κώστα Φράγκου.

Παράλληλα συνέχισαν την εγκληματική τους δράση πραγματοποιώντας σωρεία ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Μετά τη σύλληψη του Δήμου, την περασμένη Πέμπτη στο Χαλάνδρι, οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη του Βαρβαρέσου, τον οποίο αστυνομικοί χαρακτηρίζουν «αδίστακτο» και «άκρως επικίνδυνο» .  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:25