search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Φιλικό Αργεντινής-Ιταλίας προς τιμήν του Πάπα

05.07.2013 09:57
Φιλικό Αργεντινής-Ιταλίας προς τιμήν του Πάπα - Media

Ο Πάπας Φραγκίσκος Ι είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει στο ποδόσφαιρο. Με αφορμή τα αισθήματα αυτά, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Ιταλίας και της Αργεντινής αποφάσισαν να διοργανώσουν φιλικό αγώνα προς τιμή του.

Ο Πάπας Φραγκίσκος Ι είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει στο ποδόσφαιρο. Με αφορμή τα αισθήματα αυτά, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Ιταλίας και της Αργεντινής αποφάσισαν να διοργανώσουν φιλικό αγώνα προς τιμή του. Μετά από συζητήσεις που κράτησαν σχεδόν δύο μήνες, ο φιλικός αγώνας «έκλεισε» για τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, στις 14 Αυγούστου, στις 21:45 (ώρα Ελλάδας). Πριν την αναμέτρηση, οι αποστολές των δύο χωρών θα επισκεφτούν το Βατικανό, προκειμένου να συνομιλήσουν με τον Πάπα και να πάρουν την ευχή του.

Ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Αργεντινή θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τους Ιταλούς, πριν από τα δύο εντός έδρας ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με αντιπάλους τη Βουλγαρία και την Τσεχία, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37