search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Αίγυπτος: 37 νεκροί και 1.000 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο

06.07.2013 15:42
Αίγυπτος: 37 νεκροί και 1.000 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο  - Media

Τριάντα επτά νεκροί και πάνω από χίλιοι τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των αιματηρών συγκρούσεων του τελευταίου 24ωρου στην Αίγυπτο μεταξύ οπαδών και αντιπάλων του ανατραπέντος προέδρου Μόρσι

Τριάντα επτά νεκροί και πάνω από χίλιοι τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των αιματηρών συγκρούσεων του τελευταίαου 24ωρου στην Αίγυπτο μεταξύ οπαδών και αντιπάλων του ανατραπέντος προέδρου Μόρσι, αλλά και των επιθέσεων ενόπλων στην επαρχία του Βόρειου Σινά σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας και των δυνάμεων ασφαλείας.

Αναλυτικά, 30 άτομα σκοτώθηκαν σε συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και αντιπάλους του Μόρσι.

Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν από ενόπλους στο Σινά ενώ νωρίτερα είχε σκοτωθεί κι ενάς στρατιώτη στην ασταθή αυτή περιοχή που συνορεύει με τη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ.

Χθες το βράδυ, ένοπλοι οπαδοί του ισλαμιστή πρώην προέδρου επιτέθηκαν στην έδρα του κυβερνήτη του Βορείου Σινά στο Ελ-Αρίς, στη βορειοανατολική Αίγυπτο, και ύψωσαν στο κτήριο τη σημαία των τζιχαντιστών.

Όπως αναφέρουν πηγές των δυνάμεων ασφαλείας, στη χερσόνησο του Σινά ένας κόπτης ιερέας σκοτώθηκε σήμερα από ενόπλους. Οι δράστες έβγαλαν τον ιερέα από το αυτοκίνητό του, τον σκότωσαν με μια ριπή αυτομάτου και στη συνέχεια διέφυγαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59