search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Πλησιάζει στους δραπέτες η αστυνομία

07.07.2013 13:49
Πλησιάζει στους δραπέτες η αστυνομία - Media

Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας στην ελληνοαλβανική μεθόριο από την Σαγιάδα μέχρι την Μουργκάνα στα βουνά του Τσαμαντά, καθώς και τα όρη του Σουλίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών

Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας στην ελληνοαλβανική μεθόριο από την Σαγιάδα μέχρι την Μουργκάνα στα βουνά του Τσαμαντά, καθώς και τα όρη του Σουλίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές των Τρικάλων.
Σε αυτή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ συμμετέχουν, εκτός από τις ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βατραχάνθρωποι αλλά και τουλάχιστον δύο ελικόπτερα, που χτενίζουν την περιοχή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θερμική κάμερα εντόπισε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε δύσβατη περιοχή του Κάτω Ζαλόγγου, δύο άτομα να κινούνται, όμως γρήγορα χάθηκαν τα ίχνη τους σε χαράδρα.
Στο Δρυμώνα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλελειμμένο σε δασώδη περιοχή, το Ι.Χ. που οι κακοποιοί έκλεψαν από την Περδικόβρυση Ναυπακτίας, για την διαφυγή τους. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος απουσίαζε στην Αθήνα και η κλοπή δεν είχε γίνει αμέσως αντιληπτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01